Снимка: Нова тв

Изненадващо или не, Къци Вапцаров напусна завинаги къщата на Big Brother All Stars. Той не успя да се пребори в конкуренцията на съмнителния мачо Борислав, Ваня Червенкова и Евгени Минчев.

Къци си тръгна леко самотен от шоуто, след като всички съквартиранти го набедиха за безхарактерен и човек без мнение. Самият Къци обаче не смята така и настоява, че има позиция за всеки важен въпрос.

В шоуто продължиха интригите между Соня Колтуклиева, Евгени Минчев, Боби и Ваня Джаферович. Тема №1 продължава да бъде простотията на Боби, който се похвали, че е изпратил няколко кадъра на мъжкото си достойнство на лорда в опит да бъде вреден в някоя реклама.

Ваня определи поведението на Боби като на професионално жиголо, той пък отвърна, че се гордее с пакета си.

Иначе най-трудно се очертава за Деси Слава, след като в шоуто влезе бившето й гадже Зарко. Блондинката неколкократно изтъкваше в лични разговори, че иска да забрави Зарко завинаги.

"Двамата сигурно още се обичаме, но търпението ми си има граници", обясни Деси на Ваня Червенкова. И допълни, че е имало периоди, в които двамата не се виждали по половин година.

"Смяташе, че подписвайки с "Пайнер" отново съм слагала кариерата си на преден план. За негова сметка", разказа певицата.

При влизането на Зарко в къщата фолк изпълнителката се разтрепери и бе на път да припадне. В следващите епизоди ще стане ясно дали двамата все още изпитват чувства един към друг и връзката им може да се възроди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase